Рука все пише

Весняна ніч, на дворі тиша
Мов вимерло усе живе.
Лиш я не сплю, рука все пише,
Як каченя оте криве.

На серці спокій, мов в могилі,
Червона кров тече по жилі
Кохання в серці вже нема,
А я мовчала, мов німа.
Весь біль прибила я сама
Кохання в серці вже нема.

Не можу я очей стулити,
Не хочу спати, хоч убий
Кохання, знай, страшенна сила,
А ти не чуєш, мов глухий.

Тебе кохала я безмежно,
Тепер все згасло, мов свіча
І після того, все змінилось
І навіть, те дурне дівча.

А я сиджу, рука все пише
Весняна ніч, на дворі тиша…
В душі все вимерло навік…

©Анна Шевченко


Рецензии