***

а мені так хочеться тепла,
підтримки,захисту й любові.
відчувати,знати,що не сама;
бути рідними до болі.

не хочу бігти вечорами
кудись туди,аби втекти.
втекти самотніми очами,
щоб не шукали і не знайшли.

не хоче серце плакати й радіти
в компанії вина та чаю.
душа має не падати,а летіти.
і знати,що на тебе десь чекають.


Рецензии