Пробачайте...

Змiнилась я i все в душi змiнилось
I розпустилась у душi весна
Минуле те давно уже скiнчилось
Погане все пiшло у небуття

Забула i простила всi незгоди
Якi колись горiли у менi
Тепер лише прекрасную погоду
Я можу дарувати людям всiм

Щаслива - лише це можу сказати
Всмiхаючись. iду тiльки вперед
I всiм всiм людям хочу побажати
Прщайте, й життя стане як мед

Прощаючи, забудете негоду
сварки,нещастя i всю суету
Пройде ненависть та вашi тривоги
Забудете найтяжчую вину


Рецензии