Щастя

Вже майже весна стоiть за вiкном
I тихо зникають морози
Хтось горе свое запиває вином
Щасливий несе в руках рози

Комусь необхiдно багато грошей
А хтось бачить щастя в Ferrari
Сiм'я що немае якийсь час дiтей
За них може все все вiддати

У кожного в свiтi своє є  поняття
Того що iх робить щасливим
Проте неможливо назвати те щастям
Все те що здаеться фальшивим


Рецензии