Маскарад

Наше життя нагадуе злу казку
Усюди страх, ненависть, заздрicть та брехня
Всi люди надягають маску
Щоб приховати злободеннiсть дня

Сьогоднi "лицемiрний маскарад"у модi...
Все бiльше й бiльше ховають лице
Як це набридло! ЛЮДИ! ГОДI!
ЗАДУМАЙТЕСЬ, чи правильно все це

ЧИ ПРАВИЛЬНО, що правду ви ховаете
Брехнею вдовольняючи себе
ЧИ ПРАВИЛЬНО, що ви у дружбу граете,
Забувши, що у свiтi головне???


Рецензии