Чекаю...

Cмiешся ти надi мною
I граешся як з кошенятком
Слабка ж бо я перед тобою
Хоча давно вже не дитятко

Цiлуеш на очах другую
i нiжно ii обiймаеш
тебе не можу я забути
Бо всюди ти можеш дiстати

За що? Так хочу запитати...
Мене жорстоко так вбиваеш...
Вiками буду я чекати...
Коли мене ти покохаеш.


Рецензии