Швидкоплинн сть життя...

наше життя є швидкоплинне
I рiк за роком, крок за кроком
Усюди нас чекають змiни
Хоч ми й не бачим у турботах

У кожного свої проблеми
свої надiї, сподiвання
Гарячi диспути, дилеми
В любовi всiй розчарування

В борьбi cвоiй iз суетою
Ми забуваем про важливе
Втрачаем щастя iз весною
Якi вернути неможливо(с


Рецензии