н коли

ніколи не кажи "прощавай".
Не потрібне, холодне та забуте у солодкому ранковому тумані..
Ніколи не викидай людину зі свого життя, як безпомічне кошеня, як звичайний непотріб.

Цінуй кожну хвилину та кожен момент, адже ніколи не знаєш, що буде завтра.
Я буде зберігати кожне слово, промовлене тобою, поєднане з сонячними промінцями та пронизливим димом від твоїх улюблених "Winston Blue".
І увесь світ перестає існувати,коли не бачу тебе.
Я без тебе, як Джульєтта без Ромео..Як ніч без своєї вічної таємниці та яскравих зірок.
Я втомилась жити без тебе.
Втомилась заповнювати себе таблетками у спробах "забути..стерти з memory"
Знову міняю мінус на плюс..
Смертельно-небезпечно так шаленіти від однієї думки..


Рецензии