Осень плачет дождями...

ОСІНЬ ПЛАЧЕ ДОЩАМИ...
СКОРО ПРИЙДЕ ЗИМА...
ЩО Ж ТО СТАЛОСЯ З НАМИ?!
ГОДІ! "НАС" ВЖЕ НЕМА...
ТІЛЬКИ СМУТОК У СЕРЦІ,
ТІЛЬКИ БІЛЬ У ДУШІ...
ПЛАЧУТЬ ОЧІ - ОЗЕРЦЯ
У САМОТНІЙ ТИШІ.
ТИ - В ДОРОГАХ ДАЛЕКИХ,
Я - У ТУЗІ НІМІЙ...
І КУРЛИЧЕ ЛЕЛЕКА,
ЩО НЕ МІЙ ТИ... НЕ МІЙ...
ОСІНЬ В ВИРІЙ ЗЛЕТІЛА,
СНІГОМ ВКРИЛАСЬ ЗЕМЛЯ.
РАПТОМ Я ЗРОЗУМІЛА
"НАС" НЕ БУЛО Й НЕМА...
3.09.05


Рецензии