Р здвяне

Коли на небі зіронька засяє
І промінь до торкнеться до чола,
Хай кожен з нас довічно пам’ятає,
Хто нам дарує океан тепла.
Чия любов лікує серця рани,
Зове злетіть, мов птаха, в небеса.
В ті небеса, де всім хватає мани,
Де нас чекають звичні чудеса.
Хто народивсь для нашого спасіння,
Пройшовши шлях до смерті на хресті,
Пізнавши потім велич воскресіння,
Щоб дарувати зміст нам у житті.
Хай в цей святковий вечір посміхнеться
Усім нам віфліємськая зоря.
Печаль і горе хай навік минеться,
Нехай кохання зашумлять в серцях моря.
Я всім бажаю злагоди і миру.
Бажаю всім простити ворогів.
Хай прийде спокій в затишну квартиру,
І щастя хай не знає берегів.
Хай кожен з нас довічно пам’ятає,
Хто нам дарує океан тепла,
Коли на небі зіронька засяє
І промінь до торкнеться до чола.

                6 січня 2015 року.


Рецензии