Dreams

In a burst of feeling now
You're looking at the sky, dreaming
Yours hope is leaving
Heart, in waiting of the end
I believe in you
"Don't ever surrender"
And you believe in me
I will wait for the right moment
This is important!
_____________
"Мечты"
В порыве чувств сейчас
ТЫ смотришь в небо, мечтая
Твоя надежда покидает
Сердце, в ожидании конца.
Я верю в тебя.
"Никогда не сдаваться"
И ты верь в меня
Я буду ждать нужного момента.
Это важно!

/Александра Фогель, 04.11.14/


Рецензии