Бадеяр

Аквазва заз чи кьуьзуьбур
Куш куш ийиз рахазвайбур,
И арадиз чун гъайибур
Бес туширни чи бадеяр.


Чан рик1 ийиз хвена куьне
Гьатай лухма лугьудай не,
Бала лугьуз ктуна бине
Рик1из к1анда чи бадеяр.


Зегьмет къачур вахтар хьана
Къуьневай квар к1емени чун,
Тек арадиз вуна гъана
Баркалла квез чан бадеяр.


Махар я чаз куь кьисаяр
Аваз хьуя мад месалар,
Лугьуда чна чан балаяр
Авазва квехъ хъсан бадеяр.


Акурай квез шад хъвердай къар
Алаз хьурай мет1ел хтулар,
Ахъадай хъсан куьне махар
Дарих я зун квехъ бадеяр.


Рецензии