невже уявлялось?..

   
       
…важкими ногами знов тягнеться ніч
до ранку, де стеля, мов чистий папір
лягає думками на мозок, на стіл…

немилим здавалось життя у пітьмі
прийшло нове бачення, мрії були
невинні, допоки веселі в душі…

впав п’яний туман, без пострілів ми
неспокій порушили, скривдили щастя,
слова нерозбірливі… мучать гріхи…

ладу по між нами, як вчора не стало…
ми цвяхи вбиваємо замість крапок,
і страти немає, дорога без краю…

розлиті чорнила, а начебто кров…


Рецензии