Мен наснилася любов

мені наснилася любов.
тендітна , ніжна, чиста, щира.
зустрілися ми ніби знов,
я в серце своє запросила.

і ти ввійшов, без думки про полон,
без недовіри , страху і користі,
відрікшись від всіляких заборон,
міцно мене в обіймах стиснув.

не йди. благаю. залишись!
та поцілунок зробив тишу,
в думках "хоча б на поїзд запізись"
в твоїх "з тобою люба, не залишу".

і ти сідаєш в швидкісний вагон,
та відстань не забере тебе від мене.
дуже жаль, що це лиш сон,
в реальність літерами втілений.


Рецензии