святвечiр

столиця. кієв. город пуст
усі жлоби втікли по селам
улибка не злітає з уст
малюю щастя білим мєлам

від новогодніх бадунів
не кожен може, то єсть мало
хто може витримать цих днів
уже мабуть когось не стало

хтось в кому впав до фівраля
святкова скора забирала
когось вже прийняла земля
по комусь музика іграла

колядників нема в столиці
ніхто не пустить на поріг
а єслі пустить - дасть по пиці
або згодує жовтий сніг

і ніби пусто і безлюдно
та завались в любий магаз
як зразу стане вдруг не нудно
а ярость в красний красить глаз

да звідки всі оці уйобки?
тілєжкі повні, чути хруст
чого не стримали вас пробки?
ах да. столиця. город пуст


Рецензии