Рисувам

Ако някога срещна душа,
ще й даря красиво минало,
с обич ще посребря косата й,
по лицето ще издълбая щастие.

Ако някога срещна душа,
ще й извая красиво тяло,
две дълбоки очи ще й дам
и цялата светлина на мечтата си.

Ако някога срещна душа...
До тогава рисувам бъдеще...

Весела ЙОСИФОВА


Рецензии