Витаe нiжнiсть у повiтрi

Витає ніжність у повітрі
Листає пам’яті скрижаль
Як розкошує в полі вітер
Як мерехтить самотній жаль
Як плаче скрипка на світанні
Замріявся сумний скрипаль
Як тішить серце тінь надії
Як заколисує печаль
Тремтить серпанок у тумані
Вертає пам’ять знов і знов
В моє лавандове кохання
В ту оксамитову  любов


Рецензии