Плачет свеча...

ПЛАЧЕ СВІЧКА КРАПЛЯМИ ВОСКУ
НІБИ ДУМАЄ ПРО СВОЄ...
НА ДУШІ НЕВИМОВНО ТОСКНО...
ХАЙ СЛЬОЗА ЗМИЄ ГОРЕ МОЄ.
ГОРЕ?! ЦЕ ВЖЕ ЗАНАДТО СИЛЬНО
НІ, ЦЕ НЕ ГОРЕ І НЕ БІДА
СЕРЦЕ СТУКАЄ ТАК НЕСТРИМНО
ВОНО ЗНАЄ - НЕ БУДУ ТВОЯ.
5.11.98


Рецензии