Колискова

СПИ, ДИТИНОНЬКО,ЗАСНИ
ХАЙ ТОБІ НАСНЯТЬСЯ СНИ
КОЛЬОРОВІ ТА ВЕСЕЛІ,
ЯК ДИТЯЧІ КАРУСЕЛІ.
ХАЙ СНИТЬСЯ ТОБІ ГОРОБЧИК
БО ТИ ЩЕ МАЛЕНЬКИЙ ХЛОПЧИК.
МОЖЕ Й МУДРАЯ СОВА
БУДЕ СВІТЛА ГОЛОВА.
ЯК ПРИСНИТЬСЯ ТОБІ ТАТО
ДОБРИЙ БУДЕШ І БОГАТИЙ,
А МАТУСЯ ПОСМІХНЕТЬСЯ
ЩАСТЯ ТОБІ ПОВЕДЕТЬСЯ.
СПИ,МАЛЕСЕНЬКИЙ БАЙ - БАЙ
І СКОРІШЕ ПІДРОСТАЙ.
СИЛ У СНІ ТИ НАБИРАЙСЯ
НА ХОРОШЕ СПОДІВАЙСЯ.
В СВІТІ ТАК БАГАТО ДИВА
БУДЬ МАЛЕСЕНЬКИЙ ЩАСЛИВИМ.
ВСІ ТЕБЕ ТАК ЛЮБЛЯТЬ ГАРНО
ХАЙ ЖИВЕТЬСЯ ТОБІ СЛАВНО.


Рецензии