Вона...

Вона інакша, ніби птаха, що відбилася від зграї,
А погляд мов в світ невідомий кличе.
А ти… Ти навіть її імені не знаєш.
Тієї дівчини з зажуреним обличчям.

Вона самотня. Може, навіть трохи дивна.
Сама гуляє в парку ввечері зазвичай.
І вірить потайки в щось світле і чарівне
Та дівчина з зажуреним обличчям.

Ти дивишся на неї несміливо,
Та знаєш, що таку не стріти двічі.
Без сумніву, вона буде щаслива.
Та дівчина з… Усміхненим обличчям.

26,10,2014р.


Рецензии