берега

берега...
                берега....
           и прозрачно легка
голубая строка
                голубая строка
               
по щеке
                тонко
                джаз
по руке
                робко
                звук
не сейчас...
                нет
                сейчас
тая ...
            розовым      вдруг
по щеке ..
                тонко..
                джаз
и прозрачно легка
линия лепестка 
                линия   
                лепестка ....             
               


Рецензии