З Рiздвом

Щиро всіх  з Різдвом  вітаю,
Щастя  й миру  нам  бажаю,
Хай приходить  Коляда,
Біжать  геть  лихо і біда,
Хай одужують  всі  хворі,
Оминає  нас недоля,
Хай на покутті куття
Всіх збере в родинне
Коло,
Бо уже Різдво  довкола,
З цього  дня нове життя,
Чисте серце  й почуття!
6.01.2015


Рецензии