Снежинки

Ой летять сніжинки
білі порошинки
на поля і на луга,
заміта сліди звіря.

Ой летять сніжинки
срібні золотники
і кружляють на вісу,
завісають на вітру.

Ой летять сніжинки
пухкенькі ворсинки,
закидають всі ямки,
всі недоліки в землі.

Ой летять сніжинки
легенькі пушинки.
Ох, наводять красоту,
закидають борозну.


Рецензии