Гадюка зради лютня днiв...

Гадюка зради лютня днiв
Повзе повз нас життям поволi …
В Небесну Сотню свiт збiднiв,
Та чи здобули щастя, волi?!

Ось тут, свята де тiнь вiд згарищ,
Шепоче в сумнiв шини дрiт:
- Тут вмер за що боець-товариш,
Чи варто сотень все сирiт?

Каштани свiтять iм свiчки,
Шепочуть ледь iз сумом листям:
- Не всi вiдкрили болячки,
Не всiх гидот прогнали свистом!

Та ваше полум*я не вмре –
Ще помсти запалае ватра,
Що б врятувати всiх, й тебе –
Стоiть Небесна Сотня – варта!
 
13.06.14р.     08:00;      Майдан, Киiв


Рецензии