Добрий вечер

Щедрий вечір, добрий вечір.
Добрим людям і душі.
Щедрий вечір, святий вечір.
Допоможе нам усім.

Походить по всім домівкам.
Показать вертеп хороший.
Поздоровить зі святками.
Побажать добра й добра.

Щедрій вечір, добрий вечір.
Кріпким людям на здоров'я.
Щедрий вечір, святий вечір.
Бог нам всім добра пошле.


Рецензии