Я чекаю на тебе...

Ти знаєш, я чекаю миті,
Коли побачу тебе знов.
Мої душа і серце вмиті
Слізьми, що принесла любов.

В надії на святе кохання
Про допомогу я прошу.
О, Боже, ти почуй мої прохання
Під серцем я дитя його ношу.

Чекаю я на те, що повернешся,
Що видерешся із лав жорстоких війн,
Прийдеш додому, усміхнешся,
Обійму тебе без зайвих слів.

Ми заживемо втрьох щасливо
І не згадаєм сірих днів,
Тих днів, коли забрала крила
Убивця всіх щасливих мрій.

Ти повертайся, мій коханий,
Тебе я лиш про це прошу.
"Хай янгол допомагає!"-
Тобі в листі я напишу.

© Анна Шевченко


Рецензии