Колисанка

Колисала мати сина.
Пісеньку співала тихо.
Говорила оці слова:
"Не ходи далеко в гори".
Але виріс син кремезний
й не послухав мами пісню.
Заходив далеко в гори
і ведмедя зустрів.
Колисала мати сина:
Баю, баю мій маленький.
Засипай ти мій рідненький."


Рецензии