Моя кохана

Ми будем кожний ранок разом просинатись
і час поділимо на двох,
а вечорами довго цілуватись,
тому що звів нас разом Бог.

Кожен ранок наш це щасття
яке даруєш ти мені,
сніданок: кава, вафлі, кальцій
в підвал віднесу я тобі.
І якщо в якусь- безсону ніч,
і ти не будеш спати,
я з тобою буду віч-на-віч,
тебе я буду мордувати.
І ти і я це знаєм, що з тобою хочу бути тільки,
і я без сумніву тебе кохаю, дуже сильно - вот на стільки-0,1%!

Ми зустрічатись почали,
Я хочу познайомитись з батьками ,
а помниш голими були?
лиш прикривали срам руками.

Якщо і є десь найдорожча
то вірю що в підвалі-в муках
в підвалі 3х3 десь площа
дивись, що буде далі.... СУКА!!!


Рецензии