Гьоп1а ас-са

Кьуьл ийида за ашкъидиз
Гъилерни цавуз хкажна хьиз,
Чанда аваз зи лап гьевес
Къачуз дагъдин михьи нефес.

Элкъвез гелкъвез кьуьл ийиз за
Мани ягъиз Лезгинка са,
Гьашхъ аваз лап лугьуда за
Гьоп1а ас-са гьоп1а ас-са.

Нук1верини гьарай ийиз
Дагъларини кваз тикрариз,
Хкведа жуван сес япариз
Гьоп1а ас-са гьоп1а ас-са.


Рецензии