Господь кличе

Господь мої натягує вітрила,
Я скоро світ і землю залишу.
Мої вірші для мене, наче крила,
І я лечу, коли вірші пишу.

Лечу туди, де Тато жде Небесний,
Від цього світу, що купається у злі.
Там моє щастя в вічності воскресне,
Яке померло в муках на землі.

І я лечу до Отчого порогу.
Бог став моїм Спасителем - взірцем.
Лечу в той край, де буду славить Бога,
І милуватись Господа лицем.


Рецензии