Сльози Християнина

Християнин за грішних плаче,
Страждає більше від усіх.
Життя не так, як інші, бачить.
Над ним не раз здіймають сміх.

Та Царство Боже серце гріє.
Він йде за Господом услід.
Живе в душі його надія,
Яку не має грішний світ.

Не любить він нечестя злого
Поможе тим, хто упаде.
Старого, юного, малого –
Всіх до Спасителя веде.

Християнин – Христа чекає,
Несе смиренно тяжкий хрест.
Із вірою, коли вмирає,
Здіймає очі до Небес.


Рецензии