Украина

                Україна

Колись давно ,на світі ,дівчина жила.
І звали її Україна,і вродою наділена вона.
Неначче місячна царівна.
Уміла все,прала ,і вишивала,
Пшеницю сіяла й жала ,тому й розумною була.
Хотіла МИРУ  в усім світі,аби пішла війна,
і не прийшла,але лиш горе було незабаром ,
бо все ж вернулася війна.
І карі очі України заплакали
кривавими слізьми,молила бога,
Україна,о боже,боже захисти.
Адже Війна безжалісна Й Невтішна,
уСЕ Змітала на своїм путі
Адже вона хотіла смерті як завжди.


Рецензии
Я тебя узрел!
А теперь нажмёшь вам написали и прочтёшь моё послание. Потом нажмёшь доктор эф и попадёшь на мою страничку.

Доктор Эф   05.01.2015 18:47     Заявить о нарушении