Завеснiли сади...

    Завесніли сади білим цвітом,
    Сонце пестить небесну блакить,
    І веселкою травень повитий,
    Шле бузковий, духмяний привіт.

    Теплі ранки росою умиті,
    Загадково у літо пливуть,
    І долини, квітками укриті,
    Нас у казку барвисту ведуть.

    І радіє усе цій онові,
    І чарує, дарує красу,
    Розквітає земля у любові,
    Її промінь в долонях несу.

    Ця любов нескінчено триває,
    Я безмежно радію тому,
    І до Господа знов промовляю
    І вклоняюся низько йому.    


Рецензии
Добре, Тетяна, дякую!

Елена Евстратова Донецк   05.01.2015 14:39     Заявить о нарушении