людина

Так,ми дійсно мало знайомі
тай зустрічі як випадкові
я сидів слухав твої вірші
жовтневі,у боязкому субтоні
на вулиці Першотравневій

Дійсно випадковостей- не буває
Я прийшов на твій дебютний вечір
твої перші слова....
і все ми приречені...

Я знав,що час нас зіткне лобами
Ще там на міському автовокзалі...

Коли дорога тебе забирала
Як ніжно ти мене обійняла

тай надію в мені пробудила
нарешті..
Ти і є та людина....


Рецензии