Карпатськ ноч

                Карпатські ночі


Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков


                В Карпатські ночі голубі,
                Під тихі ясени,
                В мою хатину навесні,
                Приходять дивні сни

                Приспів
                Сняться мені очі ясні,
                Сняться щоночі коси твої


                Коли за вікнами в гаях,
                Гуляє листопад,
                Мені являєшся ти в снах,
                З букетами в руках


                Я вірю - сни збуваються,
                Як падають зірки,
                Тож хай же вишиваються,
                Тобою рушники

               
               
 


Рецензии