павутина

Навколо якась незнайома павутина
всі такі привітні, є якась невідома логіка
зв"язок до безлічі від однієї людини
у цій грі. І любов є, і ненависть, і демагогія

навколо мене багато лежить ниток, я не в них живу
інакше прийде павук і висмокче мою кров
не відчувши себе своєю посередині інших мух
перед цим не почувши солодкі слова різнопланових змов

та мені незнайомі ці прОсті правила гри,
вже живу скільки років, хіба що дАрма жила?
намагаюся вже зрозуміти де 0, де 1, де вихід/вхід
алгоритм незнайомий, станція з розума, зона німа

скільки років, віків за свободу свою я плачу?
як це: жити в тюрьмі і не знати, що це тюрма
або знаєш ти як, але в клітку все рівно залізеш свою
або безнадійна самотність, ти один, як і я - сама


Рецензии