У Великдень Львiв як апостоли в свiтлицi..

               ***


У Великдень Львів як апостоли в світлиці
Коли крізь двері з'явився Ісус
Вони піднялися швидкооким вогнем
І радість вирвалася в світ навіки
У кожному серці сонце тепер
І воно ніколи не може зайти..




     040115   23.59



На фото: Львов. Храм Преображения. Торжества на Пасхальной неделе.


Рецензии