Пiсня без назви

Про що мовчать потомлені тіла?
Про що мовчать вуста почервонілі?
Чому твої блакитні очі такі милі
Й відкіль у них багато так тепла?

Я розтаю під дотиками вій,
Твої долоні у моїм волоссі.
Йдемо по берегу, роздягнені і босі.
Серпнева ніч. О, як ми винні їй!

О, як ми винні ночі за цілунки,
За теплії обійми під дощем.
Мій страх і лід були розбиті вщент.
Спасибі тобі, нічко, за дарунки.


Рецензии