ОН родился. Рождественское. укр. язык

Над світом ніч. Дари волхвів- плацебо.
І ось засяє ясно Зірка в небі.
І свято віриться,
Що має ХТОСЬ з"явитись...
Що все ще зміниться...
Що може світ змінитись...

Розірвана завіса вівтаря...
І Божим оком Віфлеємськая зоря
Укаже місце таїн,
Що здійсняться,
Що ВІН ПРИЙШОВ,
Лиш треба дочекаться-

І день настане, і відступить ніч,
І люди- браття й сестри, пліч-о-плІч,
Змітуть з землі
Лихі засади зла...
ВІН НАРОДИВСЯ.
ВІРА НАДІЙШЛА.


Рецензии