Когато

Обичам те, когато вън тъмното вали,
а в очите ни заспива мека светлина,
и копнежите превръщаме във истини...
Обичам те по всяко време на деня, нощта,
когато чувствам как ръцете ти ме галят,
и по мен разливат непонятна топлина.
Обичам те по онова малко пълнолуние,
когато ме превръщаш в бездиханна...
в твоята... най- истинска жена.


Рецензии