Колядка

Йду із піснею дзвінкою,
Що зоветься колядою.
Вам добра наколядую,
Забажаєте - зтанцюю!

У віршах скажу, що маю -
Із Різдвом вас всіх вітаю!
Будьте сильні і багаті,
Щастя й миру вашій хаті!

Щоб міцним було здоров*я,
Щоб жилося вам з любов*ю!
Щоб в городі все родило,
Щоби горе не зустріло!

Хай в хліві ведуться свині,
Море успіху, від нині!
Хай же добрим буде рік
І спокійним - цілий вік!


Рецензии