Вiдчуття

Дороги нічні, снігом покриті,
У листах твоїх, сховані мрії,
Дихає місто, парфумами нині,
Кричать із вікон, люди чужії.

Моляться предки, наче то тихо,
Мріяли любі, й виросли крила,
У вікнах неначе щось аж горіло,
Холод у серці, а ти мене вкрила.

Й все тільки, мабуть почалось,
А крила вже чорні, і не потрібні,
Скажи, що зі мной відбулось?
І ми більше в коханні не здібні.

03.01.2015 р.
© Владислав Танцюра


Рецензии