сухе та червоне

 
дівчина, що схожа на сухе та червоне,
не бери до серця тих, хто його холоне,
це, мабуть, гірше, ніж самогубство.
знаєш, усе те, що називають людством
може існувати лише в твоїй голові.
як схочеш.
роздираючи почуття до крові,
і до моря глибокі очі,
повір,
не стане настільки легше.

дівчина, що впивається в пам'ять,
серце тобі не бреше.
воно стучить і ти від того не спинешся.
знаєш, прийде день , ти прокинешся,
не відтворюючі ваші минулі "разом"
і не від  безкінечного скрипу у грудях,
рідна моя,
біль проходить з часом.
так само як грип та застуда.

 
4/01/15


Рецензии
сильные строки.

Энн Лобанова   05.01.2015 09:48     Заявить о нарушении