Море бушуe пiною прибою

            

Море бушує піною прибою,
З силою хвилю вітер несе,
Хмари кусками пливуть над тобою,
А ти в цьому вихрі забула про все.

По наберЕжній вітер шугає,
Листям жбурляє, кропить дощем.
Хвиля об берег б'ється, ридає,
Стогне останнім нестерпним плачем.

Ти лиш самотня стоїш на причалі,
Дивишся з сумом в тривожную даль.
Жовті листки клена хвиля качає,
І навіває тугу й печаль.

Море бушує піною прибою,
Тіло пронизує вітром печаль.
Ми назавжди попрощадись з тобою,
І сумом накрила очі вуаль...
               
                (1970)


Рецензии
Сподобалось, бо рідне!
Всіх благ Вам!

Валентин Нанов   05.01.2015 07:14     Заявить о нарушении
Дуже дякую!!!

Людмила Татур   05.01.2015 20:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.