кавовi ночi...

Кавові ночі сповідалися мені
і місяць плакав у мої долоні
між нами відстані...
між нами війн вогні...
тривожні думки знов холодять скроні...

мовчить в спокуті знову телефон...
про що мовчить?
Чекати вже несила.
Коротких слів перлиновий стозвон,
бурштинових краплин любов пролила

та, знову тиша...
знову я сама.
І смс-ок ніжні орігамі,
я викраду у ночі і у сна
щоби читать вночі
на свого серця зламі

03.01.15


Рецензии