Майчица мила

В живота си дълъг кой пръв те видя?
Кога беше малък - кой песен ти пя?
С кого ще говориш, кога ти е тежко?
На кой ще разкажеш за своите грешки?
Благодаря Господ за майчица мила!
Тя хляб е опекла, обувки измила.
Слава на Господ за майчица мила!
Жена нежна, добра и красива!


Рецензии