Новорiчне привiтання

               
Я Вас з Новим роком вітаю,
Улюблені друзі мої.
Зимою до вас серцем лину
Як птахи у далеки краї.
Бажаю Вам з зовнішнім світом
Тримати зв’язки до ладу.
Щоб Ви завжди молоді були,
Як квітка чарівна у саду.
За щедру гостинність подяка –
Завжди тут приємно всім нам.
Міцного здоров’я та щастя,
Додолу вклоняюся Вам.


Игра, что меня вдохновляет: Google play Затерянный цирк.


Рецензии