Доля

Люто завывает
За окном зима.
Сердце окружает
Немая пустота...

За стеною поле,
Ветер, путь, столбы...
Доля, моя доля!
Где блуждаешь ты?


Борис Олександрів-Грибінський
Добірка поезій

* * *
 
Люто завиває
За вікном зима,
Серце огортає
Самота німа...
 
За стіною – поле,
Вітер, путь, дроти...
Доле моя, доле,
Де блукаєш ти?


Рецензии