Дива

Вночі тряпляються дива-
Шалені, дикі, чудернацькі.
І стає казка мов жива,
Коли у сон тікаешь так зненацька.
Мандруєш ти у дивнім світі,
І бачиш там мільйон красот.
Ось тут метелик загубивсь у літі,
А там гора небаченних висот.
Усе це твій політ фантазій,
Безмежне море всіх пригод.
Ти виконавець всіх проказій,
І руйнівник усіх турбот.


Рецензии