Диво

Диво там,де в нього вірять.
Диво там,де люди мріють.
Де даруюча не опускається рука,
Де цілуючі всміхаються вуста.

Де мала, беззахисна дитина
Кладе голівку мамі на коліна.
Де онуки серед квітів в лузі
Йдуть у гості до старенької бабусі.

Цілий день такий щасливий настрій.
Ген у дворі заквітчали айстри.
Чи примарились над головой лелеки?
Оті  оспівані птахи далекі.

Щастя там,де в нього вірять,
Щастя там, де люди мріють.
Відкривайте серце диву,
Та даруйте диво миру.


Рецензии
Щастя там,де в нього вірять,
Щастя там, де люди мріють

Миклош Форма   04.07.2015 07:58     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.